Profil

Nem at handle med
Nordic Stainless ApS bygger bro mellem din virksomhed i Europa og Asiens attraktive leverandører af rustfri stålkomponenter. Med Nordic Stainless ApS som ”single point of contact”, dækker vi dit behov for indkøb fra Asien, sikrer levering af komponenter til tiden, til en attraktiv pris og i en aftalt kvalitet

Vi er specialister i indkøb af standard- og OEM flow-komponenter i rustfrit stål til lave priser fra Asien. Vi varetager alle trinnene i købsprocessen, der omfatter forhandling af aftalegrundlag med leverandører, logistik samt kvalitetskontrol. Vi tilbyder en fuld integreret løsning til vore kunder.

Erfaring og engagement
Med mere end 15 års erfaring med indkøb af rustfri stålkomponenter fra asiatiske lande med lave priser, er vi i stand til at finde den rigtige leverandør af dit produkt.

Op til 25% af vores arbejdstid bliver anvendt hos vores leverandører i Asien, og vi er i daglig kontakt med vores leverandører, hvilket sikrer kvalitet, engagement og rettidig omhu. Kombineret med et indgående kendskab til omkostningsoptimering, kvalitetskontrol, logistik og ikke mindst kulturforskelle er Nordic Stainless ApS i stand til at hjælpe med udviklingen af din virksomheds supply chain og indkøb.

Besparelser gennem partnerskab

Dine fordele:

  • Attraktive priser
  • Pålidelig kvalitetskontrol
  • Nem håndtering af ordrer
  • Ingen valutarisiko
FLEKSIBEL SAMARBEJDSPARTNER

Det er vores mål - i samarbejde med vores kunder - at vælge den samarbejdsform, som bringer mest værdi i forhold til den samlede ressource indsats. Derved opnår vi det optimale resultat til de laveste omkostninger.


Afhængigt af det partnerskab, du ønsker, kan vi varetage enkelte eller flere trin i jeres supply chain proces eller den fulde "One-stop-shop" løsning.